Schița traseelor - Zona Poieni Strâmbu

Zona taberei școlare Poieni Strâmbu este împânzită de numeroase trasee de drumeție, trasee Schița traseelor din zona Poieni Strâmbu care din păcate nu prea sunt cunoscute și despre care eventualii doritori de plimbări nu pot afla prea multe informații.

 

Membrii CBT au considerat că aceste trasee trebuie puse pe hârtie așa că s-au pus la treabă. Au fost efectuate mai multe deplasări în zonă în vederea derulării acestui proiect, s-au efectuat măsurători și s-au străbătut traseele ce urmau să apară pe o schiță a zonei (pentru GPS tracking).

 

După ce a fost adunată toată informația necesară realizării acestei schițe a urmat redactarea materialului, rezultatul putând fi accesat aici. Schița a fost imprimată pe poliplan în 3 Panoul informativ din Poieni-Cheia exemplare și a fost montată la Primăria Poieni, lângă cabana Romsilva din Poieni-Cheia și pe tabăra școlară Poieni Strâmbu.

 

Pe lângă această schiță au mai fost realizate două panouri informative; unul a fost montat lângă cabana Romsilva din Poieni-Cheia iar celălalt pe cabana școlară Poieni Strâmbu.

 

Mulțumim celor care s-au implicat și au făcut posibilă finalizarea acestui proiect: Suba D., Nedela D., Hegyi L., Manolescu N., Manolescu D., Gollent S., Fancsali B.. 


Montarea schiței în Poieni-Cheia

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Timiș. 

 

 

 

 

 

Clubul Bănățean de Turism