Traseu Cicloturism Poieni Strâmbu - Bătrâna

Marcaj traseu cicloturism Poieni - BătrânaTabăra școlară Poieni Strâmbu poate deveni o destinație sau un punct de Marcaj pe traseul de cicloturism Poieni Strâmbu - Bătrâna reper important pe harta traseelor de MTB din zona de vest a României, cuprinzând numeroase drumuri forestiere și poteci accesibile pentru biciclete. Cu "puțină" muncă voluntară, aceste drumuri și poteci poti fi puse în valoare și pot deveni trasee de cicloturism.

Un prim traseu de cicloturism a fost marcat în zonă de echipa CBT în 2014. Acesta face legătura între tabăra Poieni Strâmbu și localitatea Bătrâna, având aproximativ 17 km.

TB a parcurs pentru prima oară acest traseu, pe biciclete, în anul 2013, bazându-se pe un track GPS și pe informațiile oferite de veteranii CBT. Ulterior, în 2014 au mai fost făcute câteva deplasări pentru studierea terenului și marcarea traseului.

Traseul este marcat în standardul național cu un "C" roșu pe un fundal pătrat alb și poate fi Inaugurarea traseului de cicloturism Poieni Strâmbu - Bătrâna găsit pe "Schița traseelor din zona Poieni Strâmbu", un alt proiect CBT finalizat în anul 2014. Track-ul traseului îl aveți mai jos. 

Urmează să punem pe hârtie și alte trasee de cicloturism în zona Munților Poiana Ruscă.

Mulțumim celor care s-au implicat și au făcut posibilă finalizarea acestui proiect: Suba D., Manolescu D., Nedela D., Pop I., Paulețu I., Fancsali B..

Pedalăm!?

 
 
Inaugurarea traseului de cicloturism Poieni Strâmbu - Bătrâna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

Clubul Bănățean de Turism