Traseu Cicloturism Nădrag

Marcaj traseu cicloturism Poieni - BătrânaDupă ce în anul 2014 echipa CBT a marcat primul traseu de cicloturism montan din județul Timiș, în anul 2015 echipa a mai adăugat încă un traseu pe harta iubitorilor de MTB din județ.

De această dată este vorba despre un circuit cu o dificultate medie cu punctul de plecare din localitatea Nădrag (situată la aproximativ 30 km de Lugoj și la aproximativ 90 km de Timișoara). Traseul are aproximativ 32 km, se desfășoară pe asfalt, pietriș și pământ și are o diferență totală de nivel de 830 m.

Traseul este marcat în standardul național cu un "C" roșu pe un fundal pătrat alb iar track-ul traseului îl găsiți mai jos.

Pe viitor ne propunem să marcăm și alte trasee de MTB prin pădurile din împrejurimile Nădragului pentru a pune în valoare frumusețile și potențialul turistic al zonei.

Mulțumim celor care s-au implicat și au făcut posibilă realizarea acestui proiect: Suba D., Manolescu D., Minea V., Pop I., Baschand C., Torj D., Tiponuț V., Marcu I., Fancsali B.

Pedalăm!?


Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Traseu Cicloturism Nădrag


Traseu Cicloturism Nădrag


Traseu Cicloturism Nădrag

 

 

Clubul Bănățean de Turism