Cupa CBT Nădrag 3

 

cbt3

Alături de partenerii noștri, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului și Primăria Nădrag, avem deosebita plăcere să vă invităm la cea de-a treia ediție a "Cupei CBT Nădrag" care se va desfășura sâmbătă 18 august 2018 în localitatea Nădrag. 

Vorbim despre un concurs de tip XC (Cross-Country) al cărui traseu are o lungime de aproximativ 32 km și o diferență de nivel de aproximativ 830 m. Traseul a fost marcat pe toată lungimea lui în vara anului 2015 de către echipa CBT-TB.

Start-ul și Finish-ul vor fi plasate în centrul localității Nădrag, în fața Primăriei. Din cei 32 de km, 8 sunt pe asfalt, restul fiind pe un drum forestier pietruit cu porțiuni de pământ (în zona mai înaltă a traseului). Rezultă un traseu care este în proporție de 75% off-road, situat într-o zonă împădurită cu un farmec aparte.

Înscrierile se pot face fie online (click aici), fie în 18 august 2018 la locația evenimentului în intervalul orar 9 – 11:30.

Startul se va da la ora 12:00.

Vârsta minimă pentru participarea la acest eveniment este de 18 ani.

Participanții nu vor putea participa la concurs fără:

 
  • Numărul de concurs care va fi ridicat de la organizator. Numărul va trebui montat la vedere, în partea din faţă a bicicletei.
  • Cască de protecție.
  • Cameră de schimb şi un minim de scule pentru eventualele defecţiuni ce pot apărea.
 

Regulamentul de participare îl puteți consulta aici.

 În data de 18 august 2018, participanții sunt rugați să se prezinte la locația evenimentului începând cu ora 9:00 pentru a-și ridica numărul de participant.

Pentru eventualele nelămuriri vă rugăm contancați-ne prin mail ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ), telefon ( 0746 034 062 ) sau pe Facebook.

 

Pedalăm!?

 

Clubul Bănățean de Turism