Viața de biciclist în Timișoara

Nu poluează, este uşor de parcat şi nu îngraşă. Vorbim despre bicicletă, cel mai ecologic mijloc de transport.

Citește mai departe:Viața de biciclist în Timișoara

Write comment (0 Comments)

Cu bicicletele prin România

Multă lume vorbește despre turism și despre posibilitatea ca România să ofere ceva deosebit în acest sens: turism rural, turism ecologic (ecoturism) sau balnear. Cu siguranță, cel puțin un sâmbure de adevăr există în acest curent de gândire. În cele ce urmează, vom încerca să dăm puțină "culoare" unei posibile oferte turistice a României: excursiile de mountain biking!

Citește mai departe:Cu bicicletele prin România

Write comment (0 Comments)

Singurele trasee de biciclete din Timiș sunt la Pădurea Verde. Dacă Ungaria are legături cicliste în toată țara, noi abia ne putem lăuda cu 4 trasee

14.1 kilometri. Atât însumează cele patru trasee de mers cu bicicleta prin Pădurea Verde din Timișoara. Inaugurate în 2009, acestea reprezintă o atracție pentru sute de timișoreni care vor să evadeze din cotidian și, în weekend, preferă să se plimbe pe două roți la răcoare, departe de praful din oraș.

Citește mai departe:Singurele trasee de biciclete din Timiș sunt la Pădurea Verde. Dacă Ungaria are legături cicliste...

Write comment (0 Comments)

Poate produce ciclismul infertilitate?

„Ciclismul poate afecta grav fertilitatea”, au scris cei de la The Scotsman. „Fertilitatea scade la cicliştii de anduranţă”, a raportat Press Association.

Citește mai departe:Poate produce ciclismul infertilitate?

Write comment (0 Comments)

Clubul Bănățean de Turism