Declarație de Confidențialitate

cbt3

Vă respectăm confidențialitatea și ne angajăm să vă protejăm datele personale. Această declarație de confidențialitate vă va informa cu privire despre modul în care vă gestionăm datele personale, drepturile dvs. de confidențialitate și modul în care vă protejează legea. Citiți cu atenție această declarație de confidențialitate înainte de a utiliza Serviciile noastre.

În această declarație de confidențialitate:
Servicii înseamnă orice produse, servicii, conținut, caracteristici, tehnologii sau funcții și toate paginile de internet, aplicațiile și serviciile corespunzătoare pe care vi le oferim.
Platformă înseamnă paginile de internet, aplicațiile mobile, paginile de internet mobile sau alte proprietăți online prin care ne oferim Serviciile.

 1. Cine suntem?

  Clubul Bănățean de Turism Timișoara (CBT) este un ONG cu o activitate ce se întinde pe o perioadă de mai bine de 6 decenii care are ca scop promovarea prin mișcare a bogățiilor turistice și culturale, nu puține, ale Banatului și nu numai.

  De asemenea, CBT prin munca voluntară a membrilor acestuia, are la activ marcarea și întreținerea a numeroase trasee de drumeție și cicloturism din zona Munților Poiana Ruscă precum și punerea în valoare a numeroase obiective turistice din zonă.

  Pe lângă aceste activități, clubul organizează numeroase drumeții prin Banat și prin țară.

  Timisiensis Bikers (TB) a luat naștere în primăvara anului 2011 când un grup de tineri din Timișoara au început să organizeze ture pe două roți în împrejurimile Timișoarei. În scurt timp numeroși doritori de pedalat s-au alăturat grupului.

  Începând cu luna mai 2013, TB devine un departament al CBT, având același scop dar făcând acest lucru pe bicicletă.

 2. Ce date colectăm despre dumneavoastră?

  Date furnizate prin interacțiuni directe

  Înregistrarea și alte informații despre cont

  Când vă înregistrați pentru a utiliza Serviciile noastre, putem colecta următoarele informații despre dvs.:

  • dacă vă creați un cont pe site: nume și prenume, utilizator și adresa de email;
  • dacă vă înscrieți la un eveniment folosind unul din formularele postate pe site: nume și prenume, localitate, adresă, sex, telefon și adresa de email.
  • dacă ne contactați folosind formularul de contact de pe site: nume și prenume, telefon și adresa de email
  Comunicare prin funcția de chat de pe Platforma noastră

  Când utilizați funcția de chat pentru a comunica cu alți utilizatori, colectăm informațiile pe care le alegeți să le oferiți altor utilizatori prin intermediul acestei funcții.

 3. Colectăm date de la copii?

  Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub 16 ani și nu colectăm cu bună știință date de la persoane sub 16 ani. Dacă constatăm că o persoană sub 16 ani ne-a furnizat date cu caracter personal, o vom șterge imediat.

 4. De ce procesăm informațiile dvs. personale?

  Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:

  • În cazul în care trebuie să executăm contractul pe care suntem pe punctul de a-l încheia sau l-am încheiat cu dvs.
  • Unde este necesar pentru interesele noastre legitime să îmbunătățim Serviciile noastre și să vă punem la dispoziție o Platformă sigură și securizată.
  • Atunci când trebuie să respectăm o obligație legală sau de reglementare.

  În anumite circumstanțe, este posibil să vă procesăm și datele personale cu consimțământul dvs. Dacă facem acest lucru, vă vom anunța scopul și categoria de date cu caracter personal care trebuie procesate în momentul în care cerem consimțământul dvs.

  4.1 Pentru acordarea accesului și furnizarea Serviciilor prin Platforma noastră

  1. Vă vom folosi prenumele și numele, numărul de telefon mobil și/sau adresa de e-mail pentru a vă identifica ca utilizator și pentru a vă da acces la Platforma noastră.
  2. Utilizăm adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon mobil (prin SMS) pentru a vă da sugestii și recomandări despre Serviciile noastre care ar putea fi de interes pentru dvs.

  4.2 Pentru îmbunătățirea experienței dvs. pe Platformă

  Utilizăm datele dvs. de locație pentru următoarele scopuri:

  • pentru a compila informații anonime și agregate despre caracteristicile și comportamentul utilizatorilor acestui site, inclusiv în scopul analizei, segmentării și dezvoltării profilurilor anonime.
  • pentru a îmbunătăți performanța Serviciilor noastre și pentru a personaliza conținutul pe care îl direcționăm către dvs.
  • pentru a măsura și a monitoriza interacțiunea dvs. cu bannerele publicitare terțe plasate pe Platforma noastră.
 5. Cum vă vom informa despre modificările din declarația noastră de confidențialitate?

  Este posibil să modificăm din când în când această declarație de confidențialitate. Vom publica modificări pe această pagină și vă vom informa prin e-mail sau prin Platforma noastră. Dacă nu sunteți de acord cu modificările, vă puteți închide contul trimițându-ne un email la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 6. Drepturile dvs.

  În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale.

  Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile de mai jos, trimiteți-ne un email la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

  Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale (denumit în mod obișnuit "solicitarea de acces la persoana vizată"). Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. și să verificați dacă o procesăm în mod legal.

  Dreptul de a solicita corectarea oricăror date pe care le avem despre dvs. Acest lucru vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

  Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale. Aceasta vă permite să ne cereți să suspendăm procesarea datelor dvs. personale în următoarele scenarii: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea datelor; (b) în cazul în care utilizăm datele ilegal; (c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu mai avem nevoie de ele, deoarece aveți nevoie pentru a stabili, a exercita sau a apăra revendicări legale; sau (d) v-ați opus utilizării de către noi a datelor dvs., dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative de a le utiliza.

  Dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergem sau să eliminăm datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), dacă am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau dacă suntem obligați să ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislația locală. Vă rugăm să rețineți că, în anumite scopuri, suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele dvs.

  Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale în cazul în care vă bazați pe un interes legitim (sau pe al unui terț) și există ceva despre situația dvs. particulară care vă face să doriți să obiectați asupra prelucrării pe acest motiv pe măsură ce simțiți că are impact asupra drepturilor și libertăților fundamentale. De asemenea, aveți dreptul să obiectați în cazul în care vă prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing direct. În unele cazuri, putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a procesa informațiile dvs. care depășesc drepturile și libertățile dumneavoastră.

  Dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale. Acest lucru nu afectează legalitatea oricărei prelucrări pe care am efectuat-o deja pe baza consimțământului dat anterior.

  Nu este necesară nicio taxă în mod obișnuit: nu va trebui să plătiți o taxă pentru accesarea datelor dvs. personale (sau pentru exercitarea oricăruia din celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

  Termen limită de răspuns: Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, ne poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.

 7. Comunicare și Marketing

  Vom comunica cu dvs. prin e-mail sau prin SMS în legătură cu Serviciile/Platforma noastre pentru a vă confirma înregistrarea, pentru a vă informa despre evenimentele viitoare, pentru a vă cere feedback despre un eveniment la care ați participat sau pentru a vă cere părerea despre un subiect care vă este de interes.

 8. Cu cine împărțim datele dvs.?

  Este posibil să împărtășim datele personale cu părțile prezentate mai jos, în scopurile stabilite în sectiunea 4 de mai sus.

  Furnizori de servicii terțe: Utilizăm furnizori de servicii terțe pentru a ne ajuta să furnizăm anumite aspecte ale Serviciilor noastre, de exemplu, echipamente de stocare în cloud. Furnizorii de servicii pot fi localizați în interiorul sau înafara zonei "SEE".

  Autoritățile de aplicare a legii, autoritățile de reglementare și altele: putem divulga datele dvs. personale autorităților de aplicare a legii, autorităților de reglementare, organelor guvernamentale sau publice și altor părți interesate care respectă cerințele legale sau de reglementare.

 9. Unde stocăm datele dvs. și pentru cât timp?

  Datele pe care le colectăm despre dvs. vor fi stocate și procesate atât în interiorul, cât și în afara SEE, în servere securizate, pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatori. De exemplu - pentru construirea rapidă a paginilor de internet.

  Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

  Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, luăm în considerarea valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și cerințele legale aplicabile.

  În cazul în care aveți întrebări legate de perioada de păstrare a datelor dvs., vă rugăm să ne contactați la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 10. Detalii de contact

  Pentru orice informații suplimentare sau pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să verificați setările contului dvs. sau să contactați Ofițerul nostru de Protecția Datelor folosind Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

banner parteneri2018

Clubul Bănățean de Turism