Avem tricouri!!! :)

După cum spune și titlul, au ajuns primele tricouri de ciclism inscripționate Timisiensis Bikers. Tricourile TB sunt fabricate din materiale premium, cu un croi slim fit, susținând ...

Read more...
slide

Crează-ți cont

Fii informat. Crează-ți un cont pe site-ul nostru și vei primi notificări cu evenimentele noastre (detalii legate de traseu, recomandări, informații utile și noutăți). ...

Read more...

Timisiensis Bikers

Transfăgărășanul pe două roți (21-24.07.2018)

transfagarasan-3

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita să pedalăm împreună pentru a treia oară pe Transfăgărășan, pedalare care se va întinde pe durata a 4 zile (21-24.07.2018) și va include vizitarea următoarelor obiective: Sibiu, Bâlea Lac, Cascada Capra, Lacul și Barajul Vidraru, Cetatea Poenari, Curtea de Argeș și Râmnicu Vâlcea. Traseul va avea apoximativ 170 km, o diferență totală de nivel (în urcare) de aproximativ 2900 m și se va desfășura în totalitate pe asfalt. Programul este în așa fel conceput încât să ne permită vizitarea tuturor obiectivelor turistice mai sus menționate.

Plecarea se face sâmbătă, 21 iulie 2018 către Sibiu din Autogara Autotim de lângă Piața Iosefin Timișoara cu autocarul de la ora 07:00 (ne vedem în autogară la ora 6:30) care ajunge în Sibiu în jurul orei 13:00. Bicicletele vor fi preluate de un alt microbuz, vor fi transportate la Sibiu și ne vor aștepta la autogara din Sibiu. Sâmbătă vizităm Sibiul, unde ne și cazăm peste noapte la un hostel din centrul orașului iar duminică mergem cu trenul de la ora 07:35 până în localitatea Cârța. De aici începem urcarea spre Bâlea, unde ne vom caza peste noapte lângă tunel (cu mențiunea că s-ar putea să nu avem la dispoziție apă caldă). În a treia zi începem coborârea spre Curtea de Argeș, vizităm obiectivele din zonă (Cascada Capra, Lacul și Barajul Vidraru, Cetatea Poienari, Curtea de Argeș) după care ne îndreptăm către Râmnicu Vâlcea. Peste noapte ne cazăm în Râmnicu Vâlcea iar în a patra zi pornim spre Timișoara cu trenul (cu schimb la Craiova) sau autocarul. Ajungem în Timișoara marți în jurul orei 21:00.

Costul celor 3 cazări și a transportului (dus-întors) este de 480 lei/persoană și se plătește în avans la sediul Ultramarin Timișoara (Str. N. Paunescu, Nr. 2, Timișoara) de luni până vineri între orele 9-17. Data limită pentru înscriere (și plată) este 18 iulie 2018. Numărul maxim de participanți la acest eveniment este 15.

Atenție! Costurile de mai sus NU includ nicio masă, astfel fiecare participant va trebui să aibă la el mâncare sau bani pentru a-și cumpăra mâncare și lichide.

Toți participanții trebuie să aibă asupra lor cască de protecție, camere de schimb și un minim de scule de care s-ar putea să aibă nevoie.

Pentru a evita situațiile neplăcute, recomandăm participanților să verifice starea tehnică a bicicletei înainte de plecare.

Atenție! Fiecare participant îşi asumă în totalitate riscurile ce rezultă din participarea la un astfel de eveniment şi orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt, trafic, condiţii meteo, zona în care se află, echipament, etc. Eventualele accidentări sau pagube nu vor putea fi imputate Clubului Bănățean de Turism Timișoara, Departamentului Timisiensis Bikers sau membrilor clubului.

Pentru eventualele nelămuriri vă rugăm contancați-ne prin mail (Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ), telefon (0746 034 062, 0736 329 980) sau pe Facebook.

 

Pedalăm!?

Logare

CBT Winter Fun

Clubul Bănățean de Turism

Reclama ta aici!