Avem tricouri!!! :)

După cum spune și titlul, au ajuns primele tricouri de ciclism inscripționate Timisiensis Bikers. Tricourile TB sunt fabricate din materiale premium, cu un croi slim fit, susținând ...

Read more...
slide

Crează-ți cont

Fii informat. Crează-ți un cont pe site-ul nostru și vei primi notificări cu evenimentele noastre (detalii legate de traseu, recomandări, informații utile și noutăți). ...

Read more...

Timisiensis Bikers

Nădrag: Ciclism & Parc de Aventură

 

nadrag-4

În weekendul 17-18 august 2019 vă invităm la o plimbare de două zile cu bicicleta la Nădrag.

Plecarea se face sâmbătă dimineața din Gara de Nord Timișoara cu trenul de la ora 8:35; acest lucru înseamnă că ne întâlnim în fața Gării de Nord la ora 7:45 și bem o cafea împreună.

Din Găvojdia pedalăm până la Nădrag, unde după-amiaza o vom petrece la Parcul de Aventură Nădrag. Duminică dimineața după ce ne trezim și mâncăm, parcurgem traseul Cupei CBT Nădrag. Întorși în localitatea Nădrag, vom mânca prânzul în localitate, după care pedalăm până în Lugoj, de unde vom continua cu trenul de la ora 19:34 și vom ajunge acasă în jurul orei 21:00.

Costuri:

1. Cazare și transport:

  • Varianta A Transport + cazare la internatul din localitate (4 persoane / cameră): 110 lei/persoană înainte de 9 august și 130 lei/persoană după această dată.
  • Varianta B Transport + cazare "La Dana" - camera de 2 persoane (pat matrimonial): 160 lei/persoană înainte de 9 august și 180 lei/persoană după această dată; o singură cameră disponibilă.
  • Varianta C Transport + cazare "La Dana" - camera de 4 persoane (paturi single): 130 lei/persoană înainte de 9 august și 150 lei/persoană după această dată; două camere disponibile.

Atenție! Plata se face în avans la sediul Ultramarin Timișoara (Str. N. Paunescu, Nr. 2, Timișoara) de luni până vineri între orele 9-17. Data limită pentru înscriere (și plată) este 13 august 2019, în limita locurilor disponibile.

2. Mâncare și lichide la pachet sau bani pentru a cumpăra de pe drum.

Atenție! Fiecare participant îşi asumă în totalitate riscurile ce rezultă din participarea la un astfel de eveniment şi orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt, trafic, condiţii meteo, zona în care se află, echipament, etc. Eventualele accidentări sau pagube nu vor putea fi imputate Clubului Bănățean de Turism Timișoara, Departamentului Timisiensis Bikers sau membrilor clubului.

Participanții trebuie sa aibă asupra lor următoarele: vestă reflectorizantă, camere de schimb, un minim de scule necesare pentru eventualele decefțiuni ce pot apărea.

Îi rugăm pe participanți să se asigure că starea tehnică a bicicletei este una cât mai bună.

Pentru eventualele nelămuriri vă rugăm contancați-ne prin mail ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ), telefon ( 0746 034 062 ) sau pe Facebook.

 

Pedalăm!?

 

Ziua 1:

Ziua 2:

Logare

CBT Winter Fun

Clubul Bănățean de Turism

Reclama ta aici!