Avem tricouri!!! :)

După cum spune și titlul, au ajuns primele tricouri de ciclism inscripționate Timisiensis Bikers. Tricourile TB sunt fabricate din materiale premium, cu un croi slim fit, susținând ...

Read more...
slide

Crează-ți cont

Fii informat. Crează-ți un cont pe site-ul nostru și vei primi notificări cu evenimentele noastre (detalii legate de traseu, recomandări, informații utile și noutăți). ...

Read more...

Timisiensis Bikers

Cupa CBT Nădrag Ediția 4 (2019)

 

nadrag4

Alături de partenerii noștri, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului și Primăria Nădrag, avem deosebita plăcere să vă invităm la cea de-a patra ediție a "Cupei CBT Nădrag" care se va desfășura duminică 18 august 2019 în localitatea Nădrag.

Vorbim despre un concurs de tip XC (Cross-Country) al cărui traseu are o lungime de aproximativ 32 km și o diferență de nivel de aproximativ 830 m. Traseul a fost marcat pe toată lungimea lui în vara anului 2015 de către echipa CBT-TB.

Start-ul și Finish-ul vor fi plasate în centrul localității Nădrag, în fața Primăriei. Din cei 32 de km, 8 sunt pe asfalt, restul fiind pe un drum forestier pietruit cu porțiuni de pământ (în zona mai înaltă a traseului). Rezultă un traseu care este în proporție de 75% off-road, situat într-o zonă împădurită cu un farmec aparte.

Vom reveni cu detalii.

Pentru eventualele nelămuriri vă rugăm contancați-ne prin mail ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ), telefon ( 0746 034 062 ) sau pe Facebook.

 

Pedalăm!?

 

Logare

CBT Winter Fun

Clubul Bănățean de Turism

Reclama ta aici!