Avem tricouri!!! :)

După cum spune și titlul, au ajuns primele tricouri de ciclism inscripționate Timisiensis Bikers. Tricourile TB sunt fabricate din materiale premium, cu un croi slim fit, susținând ...

Read more...
slide

Crează-ți cont

Fii informat. Crează-ți un cont pe site-ul nostru și vei primi notificări cu evenimentele noastre (detalii legate de traseu, recomandări, informații utile și noutăți). ...

Read more...

Timisiensis Bikers

Szeged 8 - 2 ZILE (18-19.05.2019)

 

szeged-8

În weekendul 18-19 mai 2019 vă invităm la o plimbare de două zile cu bicicleta la Festivalul Vinului 2019 de la Szeged.

Plecarea se face sâmbătă dimineața din Gara de Nord Timișoara cu trenul Regiotrans de la ora 7:57; acest lucru înseamnă că ne întâlnim în fața Gării de Nord la ora 7:00 și bem o cafea împreună.

Din Sânnicolau Mare pedalăm spre Szeged, unde ne vom caza la doi pași de centrul orașului (la Hostel 66). Vom lăsa bicicletele la cazare după care vom vizita pe jos centrul istoric și vom participa la evenimentele organizate cu ocazia Festivalul Vinului unde ne vom delecta cu un pahar de vin. Duminică dimineața după ce ne trezim, mergem în centrul orașului, bem o cafea după care ne întoarcem pedalând spre România. Din localitatea Cenad ne continuăm drumul spre Timișoara cu trenul Regiotrans de la ora 16:53 și vom ajunge acasă în jurul orei 19:30.

Costuri:

1. Cazare și transport: 150 lei/persoană înainte de 3 mai și 170 lei/persoană după această dată (se plătește în avans la sediul Ultramarin Timișoara (Str. N. Paunescu, Nr. 2, Timișoara) de luni până vineri între orele 9-17. Data limită pentru înscriere (și plată) este 10 mai 2019, în limita locurilor disponibile;
2. Mâncare și lichide la pachet sau bani pentru a cumpăra de pe drum.

Atenție! Fiecare participant îşi asumă în totalitate riscurile ce rezultă din participarea la un astfel de eveniment şi orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt, trafic, condiţii meteo, zona în care se află, echipament, etc. Eventualele accidentări sau pagube nu vor putea fi imputate Clubului Bănățean de Turism Timișoara, Departamentului Timisiensis Bikers sau membrilor clubului.

Participanții trebuie sa aibă asupra lor următoarele: act identitate, vestă reflectorizantă, camere de schimb.

Recomandăm participanților să se asigure că starea tehnică a bicicletei este una cât mai bună pentru a nu avea surprize pe drum.

Vom parcurge aproximativ 120 km în două zile așa că tura este una destul de lejeră. Pentru eventualele nelămuriri vă rugăm contancați-ne prin mail ( Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ), telefon ( 0746 034 062 ) sau pe Facebook.

 

Pedalăm!?

 


Traseu de bicicleta 1835845 - powered by Bikemap 

Logare

CBT Winter Fun

Clubul Bănățean de Turism

Reclama ta aici!